Kuchnia Molekularna – Człowiek i środowisko – 1 edycja UOV
Charakterystyka:
Realizowane będą zajęcia laboratoryjne, na których uczestnicy przygotowują potrawy z zastosowaniem ciekłego azotu i suchego lodu. Warsztaty zakończą się otrzymaniem certyfikatu.
Autor warsztatu i prowadzący: mgr Halina Bugajska
Liczba godzin: 10
Liczebność grupy: 15 osób
Uczestnicy: 18+
Terminy warsztatów:
Warsztaty odbywają się w kwietniu 2016 roku
20 kwietnia, w godz. 16.00 – 17.30 – (omówienie treści programowych, propozycje potraw, szkolenie BHP)
17 maja, w godz. 16.00 – 19.00
24 maja, w godz. 16.00 – 19.00
Miejsce odbywania zajęć: Collegium Maius KSW ul. Okrzei 94 (wejście od ul. Wyszyńskiego), laboratorium chemiczne, poziom „0”
Zapisy do dnia: 13 kwietnia br. lub do wyczerpania limitu wolnych miejsc.Informacje o zasadach rekrutacji SŁUCHACZE
REKRUTACJA ZAMKNIĘTA