Kuchnia Molekularna – Człowiek i środowisko – 1 edycja UOV


Charakterystyka:

Realizowane będą zajęcia laboratoryjne, na których uczestnicy przygotowują potrawy z zastosowaniem ciekłego azotu i suchego lodu. Warsztaty zakończą się otrzymaniem certyfikatu.


 

Autor warsztatu i prowadzący: mgr Halina Bugajska

Liczba godzin: 10

Liczebność grupy: 15 osób

Uczestnicy: 18+

Terminy warsztatów:

Warsztaty odbywają się w kwietniu 2016 roku

20 kwietnia, w godz. 16.00 – 17.30 – (omówienie treści programowych, propozycje potraw, szkolenie BHP)
17 maja, w godz. 16.00 – 19.00
24 maja, w godz. 16.00 – 19.00

Miejsce odbywania zajęć: Collegium Maius KSW ul. Okrzei 94 (wejście od ul. Wyszyńskiego), laboratorium chemiczne, poziom „0”

Zapisy do dnia: 13 kwietnia br. lub do wyczerpania limitu wolnych miejsc.Informacje o zasadach rekrutacji SŁUCHACZE

REKRUTACJA ZAMKNIĘTA